PSD se dezintegrează pur și simplu. După ce au pierdut europarlamentare și Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, Viorica Dăncilă a preluat partidul. Până la Congres oamenii importanți din formațiune se acuză unul pe altul.

Unul dintre cei mai vocali oameni din partid, Liviu Pleșoianu, sare la gâtul lui Dăncilă și aruncă bomba. Acesta susține că va pleca din PSD dacă partidul continua pe aceeași linie.

Mai mult, Pleșoianu a jignit-o grav pe Dăncilă despre care spune că ar fi vândul partidul sistemului. ”Din acest moment, în mod oficial, PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Asistăm la sacrificarea ritualică a partidului pe altarul Noii Securități. Totul în aplauzele celor care au reevaluat-o brusc pe Dăncilă, călăul oricărui principiu…

La Congres, se va decide: partid condus de meduze sau partid condus de oameni liberi, partid condus de nulități de clei, capabile să ia altă formă de la o zi la alta, ori partid condus de ființe bipede, cu mers perpendicular pe sol și principii solide! Dacă, post-Congres, partidul va merge mai departe agățat de fustele unor doamne și unor domni care ar da și din coadă, dacă ar avea, pe lângă stăpânii lor din țară și din străinătate, atunci PSD chiar nu va mai conta. Dacă și numai dacă, post-Congres, PSD se va elibera de nulitățile de clei și va merge alături de oameni verticali, atunci mai are rost prezența mea în acest partid.

Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice! Fie să FIM oameni, nu meduze!” scrie Liviu Pleșoianu pe o rețea de socializare.