Ies la iveală noi informații despre Ioan Crișan: Dădea țepe mari, dar nu el era pionul principal

Sorin Ovidiu Bălan a povestit joi, la Antena 3, că unii martori au spus la audieri că afaceristul Ioan Crișan a dat țepe, în timp ce alți martori s-au încurcat în declarații.

“Informaţiile care au venit de la Arad, în cursul zilei de astăzi, este că Ioan Crişan dădea țepe mari, dar că nu el era pionul principal. Deasupra lui erau alţii care beneficiau de banii ăştia foarte mulţi care proveneau din traficul de ţigări. Ioan Crişan era unul dintre cei care ameninţau.

În secunda în care cei cărora le datorau bani începeau să preseze ca să le dea banii, Ioan Crişan îi ameninţa cu pilele lui, cu relaţiile lui. Asta era tehnica lui. Ameninţă că dacă se vor face presiuni, dacă se mai cer banii pe care îi datorează va face apel la aceste persoane care vor acţiona asupra lor.

Aşa se explica faptul că maşina a fost aruncată în aer la intrarea în parcare, tocmai ca să nu facă şi alte victime, dar ca să fie şi o demonstrație, o lecţie pentru cei cu care era în gaşcă Ioan Crişan”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, la Antena 3.

S-au descoperit țigări de contrabandă

Comisarul șef (r) Mihai Untaru a dezvăluit, pentru dcnews.ro, că există informații care spun că un camion al unei firme de-a lui Ioan Crișan, împrumutat unei alteia, a fost interceptat cu țigări de contrabandă.

”Acum câteva zile, a fost interceptat un camion plin cu țigări, unde șoferul a fugit. Există informații conform cărora camionul ar fi fost de fapt al uneia dintre firmele lui Crișan, dar el n-avea nicio legătură cu asta. El împrumutase camionul unei alte firme, neștiind ce se întâmplă. Apare și informația asta, iar moartea lui poate fi interpretată ca un gest de avertisment.”, a spus Mihai Untaru, sâmbătă.

Sursa foto: ISU Arad