La Iconic, design store si restaurant situat în Aleea Alexandru 7, vizitatorii vor găsi surprize dulci, produse gourmet, vinuri noi, accesorii, decoraţiuni de Crăciun, obiecte de design iconice semnate de creatori celebri şi multe idei de cadouri speciale.  

În cadrul salonului de cadouri, seara de sâmbătă, 15 decembrie va fi una cu degustări de vinuri, muzică şi o atmosferă de sărbătoare. Tineri muzicieni, bursieri ai Fundaţiei Principesa Margareta a României vor interpreta la pian, vioară şi voce, o serie de piese de muzică clasică dedicate Crăciunului.

Produsele cu care vizitatorii îşi vor putea umple coşurile primite la intrarea în locaţie sunt oferite de partenerii evenimentului: ciocolată, dulciuri, panettone de la Neuhaus şi Venchi; dulceţuri de la Les Saveurs d’Yveline; macarons, cupcakes şi ciocolată de la Macarons Madame Lucie; vinuri de la Domeniul Coroanei Segarcea; delicatese de la Valette; tehnologie Bang & Olufsen şi Brion Vega; porţelan Rosenthal de la My House, accesorii de Sonia Argint, bijuterii de la Giulia Nahmany, porţelan pictat manual semnat Una ca Luna, decoraţiuni de Crăciun de la Class Living; aranjamente florale de la Urban Flowers, ceramică de la Jars Ceramistes, Mongolfier, Driade, Richard Ginori, Iittala, Ferm Living, Fornasetti & Bittosi Ceramiche, Areaware; piese de design de la Edra, Floss, Ingo Maurer, Pallucco, Alivar, Molteni &C, Flexform, Ivano Redaelli, Natuzzi, Flou.

Salonul de cadouri va fi deschis sâmbătă 15 decembrie orele 11.00 – 19.00 şi duminică 16 decembrie de la 11.00 la 17.00. Intrarea este libera.