"Iată un loc în care 3.600 de tineri români îşi construiesc cariere extraordinare şi asigură României un loc de frunte printre centrele informatice din Europa. HP oferă soluţii tehnologice de vârf pentru modernizarea sistemului de sănătate prin intermediul sistemului informatic integrat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Acesta este unul dintre cele mai complexe sisteme informatice din sistemul public şi constituie atât un punct de referinţă, cât şi un pas important în schimbarea şi modernizarea infrastructurii informatice publice", a spus Mark Gitenstein.

Radu Enache, director general al HP România, a precizat că soluţia implementată la CNAS este bazată pe tehnologie de ultimă generaţie şi oferă cele mai bune rezultate beneficiarilor săi.

"În plus soluţiile şi serviciile noastre dedicate industriei telecomunicaţiilor sau industriei financiar – bancare contribuie semnificativ la confirmarea leadership-ului tehnologic al HP şi demonstrează expertiza companiei la nivel de implementare locală", a spus Radu Enache.
Sursa: Agerpres