Hotelul Platinia dispune de 121 de apartamente spațioase, cu suprafața pornind de la 55 mp și care poate ajunge până la 320 mp pentru penthouse-ul de la ultimul etaj. Fiecare apartament beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, o zonă de living spațioasă, birou de lucru accesorizat complet, serviciu de cafea și ceai. Designul hotelului Platinia este unul contemporan, cu discrete note industriale, combinând într-o manieră aparte materiale de calitate și finisaje prețioase, cu frumusețea brută a betonului aparent.

Practic, toate apartamentele oferă un confort sporit în utilizarea acestora ca funcțiuni de hotel, dar în același timp sunt cât se poate de potrivite și ca funcțiuni de birou, având complet separată zona de dormit de zona de lucru. Toate apartamentele din cadrul Hotelului Platinia dispun de balcon sau terasă proprie, utile atât pentru fumători, precum și pentru nefumători. Un alt element de unicitate al hotelului Platinia este reprezentat de terasa de la etajul 1, potrivită pentru social events.

 

Hotelul Platinia este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca, și anume Platinia Shopping Center & Luxury Suites. Acest proiect este unul inovativ, realizând o îmbinare funcțională perfectă între 3 tipuri dde funțiuni: rezidențial, comercial și hotelier. Proiectul este amplasat pe o locație cu tradiție pentru clujeni, și anume fosta Fabrică de Bere Ursus. Prin tipologia apartamentelor disponibile, numărul mare de unități de cazare,  suprafețele generoase, dotările și serviciile pe care le pune la dispoziție,  Hotelul Platinia este locația ideală pentru turiștii din categoriile business, tranzit, extended stay, family sau events.”, precizează Cosmin Sîndean, CEO Hotel Platinia & Platinia Shopping Center.

Toți oaspeții Hotelului Platinia beneficiază de un welcome package la check-in (apă, cafea), room service, mic dejun, acces la sala de fitness, internet wireless gratuit în apartamente și în toate spațiile publice din hotel.

Hotelul Platinia dispune și de un centru de conferințe cu 3 săli multifuncționale și 2 restaurante a la Carte: restaurantul AMAGUSTO, cu specific italian și restaurantul SAKURA, cu specific asiatic. În plus, toți oaspeții au acces la parcarea subterană, cu control acces și supraveghere video.

De asemenea, prin accesul direct către Platinia Shopping Center, oaspeții hotelului pot beneficia de o gamă diversificată de servicii și produse (fashion, beauty, fitness, book store, ATM și servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie etc.), restaurante a la Carte și casino.

Contact: Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca, Tel: 0364-431200, [email protected], www.hotelplatinia.ro.