Horoscop vineri, 11 noiembrie: O zi plină de noroc pentru o zodie, nimic nu se compară cu o victorie profesională!

BERBEC Profesional, ai dori să-ţi discuţi problemele de serviciu cu cineva de încredere. Ai niște bănuieli, intuiția îți spune că treburile, acolo unde muncești, nu sunt pe direcția cea mai bună. În același timp poți să cauți altceva, dacă ești policalificat, schimbi locul, schimbi norocul. Dar nu este bine să faci acest lucru în aceste vremuri grele ale crizelor de tot felul!

TAUR Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti în această zi. Nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi, nu ești la coridă! Afacerile sunt o treabă delicată, de ceasornicărie elvețiană, fii atent la nuanțe. Ai citit, vreodată, contractul cu banca?

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Criza de timp este a doua meserie a Gemenilor. Poate, de aceea, nu termină treburile începute. Astăzi nu este necesar să cumperi lucruri care nu îți trebuie neapărat!

RAC La serviciu este o zi plată, monotonă, care nu îți îmbunătățește performanțele. Sfârșitul săptămânii de lucru te găsești gata de distracție. O zi de vineri bună pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la spectacol, pe net, după program. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place, este o zi plăcută!

Horoscop vineri, 11 noiembrie: O zi plină de noroc pentru o zodie, nimic nu se compară cu o victorie profesională!

LEU Munca ta este o problemă de atenție și de relații umane. Fie că ești pilot, sau preot, astăzi trebuie să fii mai atent, decât de obicei. Atenția aduce profesionalismul și competența, cu ea. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat, fii calm, optimist! Nu promite nimănui, nimic, ești în pierdere de resurse.

FECIOARĂ Nimic nu se compară cu o victorie profesională, fie că ai câștigat o licitație, fie că ai încheiat un contract avantajos, fie că ai investit câștigător la bursă. O zi de vineri favorabilă, în special, pentru marea majoritate, la cumpărăturile săptămânale. Ocupă-te de programul tau obişnuit, seara ieși în oraș, sau stai acasă și uită-te pe net la un spectacol deosebit şi stelele spun ca totul este bine!

BALANŢĂ Atenție mare la trafic, dacă conduci mașina, motorul sau o bicicletă. Și mai mare atenție, dacă mergi pe jos! Astăzi nu scoate bani din buzunar decât pentru alimente și acelea cu o listă clară și bine întocmită.Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat!

SCORPION În acest sfârșit de săptămână de lucru realizezi că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această zi poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul, ești în pragul unei realizări profesionale, de carieră, care îți deschide multe posibilități.

Horoscop vineri, 11 noiembrie: O zi plină de noroc pentru o zodie, nimic nu se compară cu o victorie profesională!

SĂGETĂTOR La serviciu, sau unde lucrezi, dacă ești cu munca la domiciliu sau ai o profesie liberală, ai câteva posibile momente vesele. Poate fi pe lângă bancuri, sau glume, un cățel, sau o pisicuță, adusă de un coleg. Zi de cumpărături săptămânale. Normal, este vineri! O zi obişnuită, ca multe alte zile de vineri. Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai!

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în această zi. Nu te risipi, nu risca în afaceri și domenii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Mercur și Jupiter îți indică că investițiile făcute astăzi pot să aibă rezultate bune. Nu răspunde la provocări, mai ales dacă vin din partea unei femei.

VĂRSĂTOR Ești gata să pariezi, să riști. Utopiile zodiei! Mai verifică odată informațiile strict confidențiale primite, stelele spun că sunt ”fake news”. Cineva, cumva, vrea să pierzi bani. Eu, dacă aș fi în locul tău, aș sta cu banii în buzunar și aș aștepta momentul potrivit. Care o să vină destul de repede, nu avea grijă.

PEŞTI Ai avut o săptămână de lucru grea și obositoare. Astăzi nu mai vorbi mult la mobil, încearcă să te concentrezi, ai câteva probleme importante și spinoase de rezolvat.Trebuie să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi, să recuperezi energia consumată. Asta după program, la serviciu se declanşează o mică criză, ai uitat ceva – nici eu nu-mi amintesc ce!