BERBEC Astăzi eşti apatic şi fără energie, ceea ce nu te caracterizează. Poate e oboseala, poate vremea ciudată, dar nu îţi poţi permite să stai degeaba. Dar, amână tot ce pare că nu este urgent! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avânt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii. Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect sau a unei afaceri. Tot ceea ce începi sau programezi în această zi poate aduce rezultate fructoase.

TAUR Astăzi ai o zi cam amestecată, aşa ca poate este bine să faci o analiza atenta şi obiectiva a realizarilor şi a eşecurilor. Trece timpul, fără necazuri şi poţi să o iei pe drumul bun! Ziua este perfectă şi pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te sau pune-ţi oamenii la treabă, poţi intra în criză de timp. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. După masă evită întâlnirile, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să-ți cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână !

GEMENI Termină odată lucrurile începute! Astăzi ai un debit verbal uimitor. Ceea ce te cam caracterizează. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie. Familia este bine, animăluţele sunt bine. Totuşi, o problemă legată de o floare în ghiveci, sau pisica a făcut pipi pe pernă, o chestie minoră, în orice caz. O rezolvi, dar nu astăzi.

RAC Chiar dacă ai impresia că faci lucruri inutile, că munceşti degeaba, nu face o problemă din asta. Astăzi eşti rasfăţat de cei din jur şi nu ai mult de lucru. Ai mai mult timp pentru tine! Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia armonioasă a Racului ca să rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe… dar viaţa este un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru dar cu minimum de efort personal şi de resurse.

LEU Trebuie să te stăpâneşi, să-ţi canalizezi energia în domeniul social, relaţional. Adică, nu sări la gâtul ticăloşilor imediat, lasă-i să se facă şi de râs! Trebuie să dai dovadă şi de umor! Cumpătarea este cheia, că doar abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui. Pe seara este cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Nu sunt recomandate schimbările, noul, de orice natură, aşa încât dacă aveai ceva în gând las-o pentru altă zi.

FECIOARĂ Astăzi trebuie să dai dovadă de o mai mare hotărâre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Fii ferm, dar în acelaşi timp politicos şi plăcut. Domeniul sentimental este favorizat. O veste pare că te interesează mult. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Ai intrat într-o rutină care te protejează dar nu te motivează. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii!

BALANŢĂ O perioadă de iarnă continentală blândă care te face să ai nevoie de tandreţe şi dragoste, reflex normal în faţa excentricităților naturii. Domeniul sentimental e favorizat, aşa că ai toate condiţiile! Organismul tau are nevoie de recuperare, iar la tine porneşte de la inimă, deci, iubeşte, zâmbeşte, fii tandru şi bucură-te de copiii tăi, sau de cei pe care o să îi ai, sau puteai să-i ai! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liantul natural al grupului şi aşteptând o iniţiativă din partea ta. “Mâna care îţi dă de mâncare nu se muşcă” spune un vechi proverb şi poate colegii o să-şi amintească de asta. Dă-le dulciuri, de exemplu rahat. Oricum, cam asta mănâncă!

SCORPION Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la variaţiile de temperatură, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Nu pleca la drum lung! În această zi eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota împotriva ta! Ceea ce nu este adevarat din doua motive: unul că ţi se pare, al doilea că prea te crezi buricul pământului. În această perioadă este bine să nu ai nicio reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi!

SĂGETĂTOR Gândeşte pozitiv şi nu mai mormăi supărat în colţul tău. Se poate şi mai rău! Dar nici nu sta cu mâinile încrucişate. Fă ceea ce trebuie, când trebuie, cum trebuie! Nu amesteca lucrurile! O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri.

CAPRICORN Dimineaţa ai ceva de rezolvat. Astăzi poate fi nevoie de unele calităţi şi abilităţi ale tale. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi interesele. Încet-încet te faci de neînlocuit! Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada menţionată afacerile sunt mediu aspectate, aşa încât este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Spre sfârşitul zilei te poţi interesa de problemele ce trenau de mai mult timp.

VĂRSĂTOR Ai şanse să primeşti astăzi un dar neaşteptat, care îţi schimba brusc starea de spirit. Esti conciliant şi nu mai doreşti confruntări din care să ieşi învingător. Poate fi ziua de naştere? Aspectele pozitive celeste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată). Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine.

PEŞTI Vremea capricioasă, dar blândă, şi ameninţarea unui posibil eșec sentimental te fac nervos şi puţin depresiv. Trebuie să dai dovadă de diplomaţie. Zâmbeşte şi schimbă vorba, nu discuta subiecte dificile, controversate! Ziua de astăzi îţi aduce unele răspunsuri şi o promisiune de mai bine. Va fi bine, oricum, ai încredere! Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lasă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră strategică.