BERBEC Afacerile cu bunuri de consum sunt aspectate favorabil. Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu anturajul, cu cei cu care muncești zilnic și îți petreci o bună parte din timp cu împreună cu ei. O veste pare pare că te interesează mult. Este ceva despre posibila îmbunătățire a calității vieții tale.

TAUR Astăzi ai o zi densă, cu multă lume în jur, dar poți să te consulți cu cei care trebuie şi faci planuri. Atenție, nu este o zi favorabilă pentru operaținuni financiar-bancare, investiții, jocuri de bursă, sau de noroc. Ține banii în buzunar, nu-i risca astăzi și înțelept te vei numi!

GEMENI Nu-ţi face griji, nu mai fii tensionat! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, cinstit, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine, zâmbești – o duci bine, poți să fii convingător și arăți ca un om de succes. Afacerile se bazază și pe impresii, nu numai pe specificații tehnice și preț.

RAC Eşti cam dezamăgit de ceea ce ţi se întamplă. Dar, e momentul să te dotezi, sau să înveţi să foloseşti tehnologia nouă. Stelele te sfătuiesc să nu exagerezi cu cheltuielile. Nu cumpăra utima modă în tehnică, doar nu proiectezi rachete, dotează-te cu ce au cei care au succes în domeniul tău de activitate.

LEU Organismul tau are nevoie de recuperare, iar la tine porneşte de la inimă, de la suflet, deci, zâmbeşte, fii politicos cu cei de la serviciu, spune-le vorbe bune şi bucură-te de realizările lor! Binele, la bine trage și așa poți avea posibilitatea să închei mici alianțe efemere, de birou, ajutor reciproc.

FECIOARĂ Dimineaţa este favorabilă, îţi pot veni unele idei interesante. Şi poţi primi şi unele informaţii folositoare! Astăzi eşti dinamic, în formă, motivat, optimist şi poţi rezolva problemele de serviciu bine și la termen. Nu te lăsa prins în discuții lungi și fără rost de către cei care nu au, evident, nicio treabă.

BALANŢĂ Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de apă și cu cele de pământ – semnele de aer și foc îți sunt, moderat, favorabile. Afacerile care se derulează, sunt pe drumul critic, sunt aspectate favorabil. Dar, atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar, fie că este vorba de achiziții pentru firmă, sau de bunuri pentru tine, personal.

SCORPION Magnetismul personal este în creştere – poţi clarifica, la muncă, unele situaţii încurcate, dar evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Nu intra în relații de afaceri, chiar dacă par avantajoase, cu niște necunoscuți, despre care nu știi nimic, nici măcar nu sunt pe net. Nu risca, mai ales, la acest început de an!

SĂGETĂTOR Nu te poţi baza pe niciun ajutor: astăzi trebuie să rezolvi problemele singur! Cu toate că managementul ți-a promis că o să fii ajutat, au intervenit alte probleme și ai rămas singur cu toate belele pe cap. Organizează-te, fă-ți un plan, dar notifică și șefii ca doar cu un ghiocel, adică tu, nu se face primăvară, adică nu se rezolvă problema!

CAPRICORN Acordă mai multă atenţie memorie tale. Nu poți să ții minte chiar totul, dar nici munca ta nu cere acest lucru. Lucrurile bine făcute sunt specialitatea ta, ești un perfecționist. Lent, încet, dar durabil. Totuși, trebuie să-ți exersezi memoria, să faci exerciții mnemotehnice. Așa nu o să mai uiți când este ziua de naștere a șefului tău!

VĂRSĂTOR Eşti într-un episod conflictual. Vrei să faci ceva, dar nu începi! De fapt ai o problemă de încredere, nu de competenţă. Încredere în abilităţile tale, trebuie să depășești acest punct mort. Ia o scurtă pauză de cafea, gândește-te la toți anii în care ai învățat, ai studiat, la succesele tale. Nu-i așa că acum este mai ușor să te apuci de treabă?

PEŞTI Te zbaţi să înţelegi ce se întâmplă în jurul tau şi ai frustrări, ba chiar migrene. Ziua de astăzi îţi aduce unele răspunsuri şi o promisiune de mai bine. Firma ta poate fi în top, sau în insolvență, nu contează, oamenii fac banii, plusvaloarea, nu mașinile, așa scrie în Capitalul lui Marx! Va fi bine, nu renunţa, ai încredere!