25 mai, luni

BERBEC Astăzi Neptun se ocupă de amor, Saturn de finanţe şi Marte de comerţ. Exact la ceea ce nu se pricep, ca acum, în România! Tu însă te pricepi la toate, aşa că ziua este în echilibru dinamic! Ai de luat şi o decizie. Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente. Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să te dotezi, sau să dotezi mica ta afacere cu tehnologie avansată, tehnică de calcul, încercând să ieși din criza economică produsă de dictatura sanitară liberală.

TAUR Luna te avantajează, ideile tale cuceresc, eşti seducător, ai un magnetism deosebit. Ţi se acordă încredere, dar nu abuza de ea. Rutina este indicată. Ai răbdare, nu forţa nimic! Este o perioadă perfectă ca să incepi, sau măcar să programezi un nou proiect, afacere, contract, în acestă lume care se schimbă rapid, ca un virus.  Un telefon sau o informaţie pe e-mail, reţea îţi pot aduce surprize plăcute. Surprizele se țin lanț, și din fericire, sunt numai din cele placute. Astazi ai o veste foarte buna de departe, care te surprinde plăcut!

 GEMENI Dorind să faci prea multe lucruri deodată şi cu Mercur, patronul tău în zodie, în domiciliu, astăzi trebuie să eviţi discuţiile tăioase, confruntările, mai ales cele legate de activităţile profesionale sau de meseria ta. Dar și Soarele și Venus sunt în zodia ta. Poţi face mici schimbări, acasă, la serviciul la domiciliu şi la serviciu, dacă te duci.  Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Culmea este că şi duşmanii te ajută, probabil nu te mai vorbesc de rău un timp pentru ca se pare, că pentru o scurta perioadă de timp aveţi aceleaşi interese! Probabil, să nu vă mai lăsați păcăliți!

RAC   Puţin umor nu strică, de fapt este o terapie absolut obligatorie, acum când singura certitudine, este lipsa certitudinii. Nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic, eşti pe nisipuri mişcătoare. Trebuie să te hotărăşti și să spui șefului că în munca la domiciliu, o să iei vacanță în iulie, în Zakyntos sau Acasos, sau mai păstrezi câteva zile şi pentru sărbătorile din iarna asta, dacă se mai țin. Pe de alta parte nu te-ai hotarat ce sa faci în vacanța! Poate este bine să ceri nu numai un sfat, ci mai multe şi foarte calificate.

LEU  Jupiter îţi face amical cu ochiul şi-ţi indică cum să te descurci, cu eleganţă şi profit, în unele situaţii mai delicate. O promisiune făcută, de care ai şi uitat, îşi cere astăzi rezolvarea!  Foarte bune rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. Acasă. Ziua este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – te simţi bine!

 FECIOARĂ   Ai unele idei drăguţe ca să-i bucuri pe cei care ţin la tine. Nu sunt scumpe! Sentimentele te urmăresc şi la serviciu, sau la munca la domiciliu. Emoţii pastelate te cuprind şi nu este vorba despre o mărire de salariu! Oricum, în condițiile dictaturii sanitare liberale, nimeni nu o să mărească salariile, decât la slujbașii stăpânirii. Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului. Întâlnirile sau activităţile sociale online de astăzi îţi aduc un oarecare confort şi te motivează. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.

BALANŢĂ  Priviri cu subînţeles şi gesturi complice înlocuiesc astăzi cuvintele. Se anunţă o zi bună, senzuală şi magnetică. Nicio planetă în zodie, nicio grijă! Eşti frânat de îndoieli şi incertitudini. Este avantajos să începi proiecte noi, să motivezi oamenii. Oboseala din ultimele zile s-a așternut peste stratul gros al altor nopti nedormite, asa ca astazi este bine să te odihneşti cât poti mai mult. Poziţia lui Venus, retrograd în Gemeni, indică prieteni noi şi înţelegeri reuşite, dar neconsistente.

 SCORPION  Ce zi plăcută! Nu ai mai avut de mult aşa de multe confirmări, mulţumiri, satisfacţii, fie în domeniul profesional, fie în cel sentimental. Dar, vorba veche spune că minunea ţine o singură zi! Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. Nativii care care posedă talente au astazi o perioadă de creaţie foarte bună. Ziua de astăzi poate aduce unora dintre nativi şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale, sau măcar promisiuni, pentru că este o zi bună!

 SĂGETĂTOR   Observă, ascultă – dar astăzi vorbeşte foarte puţin, fie că este vorba despre planul profesional, fie de cel sentimental. Astăzi cumperi, nu vinzi! Trebuie să nu pierzi controlul situaţiei! Ai energie, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Mai sunt şi nişte praguri de trecut, poate cauţi ceva, poate probleme în familie. Nu uita măscuța, dar nu ți-o pune peste ochi! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie, cu prietenii.

 CAPRICORN   Dimineaţa este o perioadă favorabilă procentului celor din zodia de pământ care caută un loc de muncă sau doresc o situaţie profesională mai bună. Cauți dar nu prea găsești, multe firme particulare sunt pe ulei, dacă nu au închis bine ușa. Astăzi te bucuri de o intuiţie maximă! Configuratia zilei de astazi îţi ofera prilejul să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi. Un gest, o bătaie pe umar o îmbraţişare ecologică si problemele pot fi mai uşoare, viaţa mai placută. O veste te influenţează, dar nu este exact ceea ce aşteptai. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni.

VĂRSĂTOR  Deţii suficiente atuuri ca să te adaptezi la noua situaţie care se profilează, urmare stării de alertă a dictaturii sanitare liberale. Fie că eşti la muncă, fie la serviciu, sau cu munca acasă o să “înoţi” la suprafaţă! Eşti un supravieţuitor, te descurci tu! Cu dragostea stai bine  dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reproşurile şi discuţiile în contradictoriu. Noroc la bani, dar horoscopul nu spune la câţi. Oricum, conform teoriei nu poţi să ai noroc şi la bani şi la dragoste!

PEŞTI  Astăzi eşti terorizat de pretenţiile unor persoane neplăcute, care nu-şi văd decât de propriile interese. Pune-ți mască, egoismul și prostia se pare că sunt contagioase. Problemele se amplifică pentru că eşti pus în faţa unor cheltuieli neprevăzute. O decizie din trecutul nu prea îndepărtat nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine.