Horoscop 16 ianuarie. Zodia cea mai vulnerabilă. Cineva profită de tine ca de un bancomat

BERBEC Sâmbătă te trezești târziu și te duci la culcare devreme. Recuperezi energia cheltuită săptămâna care a trecut. Pe seară eşti invitată la o paradă de modă online, sau la un film nou, pe Netflix. Ai o idee, care ți se pare foarte interesantă, abia aștepți să o poți discuta cu cineva competent. Săptămâna viitoare…

TAUR Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, în cursul dimineții de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă, la un Capricorn care îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Este şi o zi excelentă pentru cumpărături, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. O zi de sâmbătă normală!

GEMENI  Sâmbătă, aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul este deja stabilit.  De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul treburilor, îmbunătățirilor pe care le poţi face în casă. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei. 

RAC  Sâmbata este o zi plăcută care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui semn de pământ, a unui Capricorn. Dimineața, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit, poate la cumpărături. Ziua este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

Horoscop 16 ianuarie. Zodia cea mai vulnerabilă. Cineva profită de tine ca de un bancomat

LEU Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu mult noroc, dar și cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În prima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – pentru că ai în rezervă ziua de mâine, duminica.

FECIOARĂ Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare. 

BALANŢĂ  O sâmbătă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de cumpărături. Nu pierde timpul! Pe seară posibilă veste bună. Limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu, nu uita că tăcerea este de aur, vorba de tinichea!

SCORPION  În această sâmbătă ai speranţa că poţi să faci o mulţime de treburi pentru casă. Organizează-te, cere ajutor şi împarte sarcini familiei, partenerului. Vremea trece repede, timpul parcă zboară! În această perioadă  este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.  Evită orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur.

Horoscop 16 ianuarie. Zodia cea mai vulnerabilă. Cineva profită de tine ca de un bancomat

SĂGETĂTOR Sâmbăta aceasta gândurile nu te lăsă să te relaxezi. Fă puţin sport, acasă, în curte, dacă ai și nu îți este prea frig. Apoi, lasă curăţenia sau plimbarea în oraș şi odihneşte-te cât trebuie! Nu exagera cu nimic, fii cumpătat și lucrurile se pot aranja, vor cădea singure la locul lor! Este doar începutul anului, nu te grăbi când nu trebuie.

CAPRICORN Sâmbătă este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. A venit timpul să suni pe vechiul tău prieten din copilărie! Cu ceva  planete binevoitoare, ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Până la urmă, sâmbăta aceasta este o zi liniştită şi relaxantă, în mijlocul familiei.

VĂRSĂTOR Sâmbătă pari vulnerabil şi de acest lucru poate profita una dintre cunoştiinţele tale care vrea să se folosescă de tine ca de o un bancomat. Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele și vremea dar si vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai nevoie. Din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului.

PEŞTI  Sâmbătă, conjunctura  face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o discuție neanunţată, dar importantă, cu o personă dragă.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Pe seară poţi să fi la un spectacol, online, sau, la o aniversare. 

Horoscop 16 ianuarie. Zodia cea mai vulnerabilă. Cineva profită de tine ca de un bancomat