Compania GLOBUL, membră a Grupului COSMOTE, anunţă că Dl. Haris Kotsibos a fost numit în funcţia de Chief Executive Officer. El îi succede lui Thanasis Katsiroubas, al cărui mandat de trei ani s-a încheiat.

Noul CEO are o experienţă de peste 15 ani în marketing şi vânzări şi a deţinut, din ianuarie 2008, poziţia de Chief Commercial Director al GLOBUL.

Kotsibos şi-a început cariera în compania Procter & Gamble Grecia şi a ocupat apoi funcţia de Marketing Director în Unifon/Vodafone şi Gr. Sarantis. El s-a alăturat OTE în 2002, fiind numit pe poziţii precum Director Comercial în cadrul OTE International, Chief Commercial Director al Armentel şi Director Executiv Comercial al OTEGlobe.

Kotsibos este licenţiat în Inginerie Electrică al Universităţii Tehnice din Atena şi deţine o diplomă MBA de la Durham University Business School din Marea Britanie.

GLOBUL este subsidiara Grupului COSMOTE în Bulgaria. La sfârşitul primului trimestru al anului, GLOBUL avea aproximativ 3,9 milioane clienţi. Compania oferă o acoperire de 99,95% din populaţie şi 98,68% din teritoriu. Grupul COSMOTE are în prezent peste 16 milioane de clienţi la nivel regional.

Data: 2 iunie 2008

Sursa: Globul