Ce ne bucura cel mai mult cand mergem intr-un restaurant, mai ales daca il stim bine, suntem obisnuiti cu produsele, locul, ospatarii? Bineinteles, o surpriza placuta la nota de plata. Pizza Hut stie foarte bine asta, asa ca noua oferta aduce bucurie: Happy Hour.

De luni pina vineri, timp de trei ore, intre 15.00 si 18.00, pofticiosii vor plati aceeasi suma fixa pentru orice isi aleg din meniul dedicat Happy Hour. Astfel, ei pot comanda, la alegere, pizza, paste sau salata, alaturi de care primesc doua felii de paine cu usturoi sau o bautura racoritoare, totul la acelasi pret. Un meniu de o persoana costa doar 15 lei. Cei care vin insotiti pot alege un meniu pentru doua persoane sau unul pentru patru persoane, pretul pentru fiecare persoana fiind si mai mic.

Meniul Happy Hour este una dintre ofertele prin care Pizza Hut vine in intampinarea dorintelor clientilor care, in perioada crizei, nu pot renunta la o masa de calitate, intr-o ambianta placuta. In urma cu o luna, Pizza Hut a extins la nivel national conceptul “Mananci Pizze Cate Poti”, o premiera pentru Romania si un mare succes in randul celor care au trecut pragul restaurantelor.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 13 locatii (sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate una in Iasi, Bacau si Timisoara). Anul acesta Pizza Hut Romania va implini 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.

In luna octombrie, ca in fiecare an, Pizza Hut se alatura programului World Vision “Vreau in clasa a noua”, invitand pe oricine sa doneze un leu pentru copiii din mediul rural care, din cauza lipsurilor financiare, nu pot merge la liceu.