Pro România va iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului imediat după adoptarea OUG privind sistemul de Sănătate. Anunțul vine chiar din partea liderului partidului, Victor Ponta, printr-un anunț pe pagina sa de Facebook.

„Parlamentarii ProRomania vor incepe imediat dupa adoptarea OUG privind Sistemul de sanatate sa stranga semnaturi pentru o motiune de cenzura – si speram ca PSD, UDMR, ALDE si USR ( care nu sunt complici cu Plus la acest jaf) sa ne sprijine!

Indiferent la revolta publica si la gravele probleme de neconstitutionalitate Guvernul va adopta Ordonanta de Urgenta prin care se privatizeaza banii dati de romani Sistemului de Sanatate ( la initiativa Ministrului care “ opereaza sâmbăta și duminica în loc să se ducă în vacanțe” Ludovic Orban dixit).

Este doar primul pas spre “privatizarea” Statului Roman / vor urma scolile !

In curand serviciile de sanatate si educatie din Romania vor produce bani pentru firmele straine – si vor da acces doar celor 10% dintre romani care au bani multi! Adica se va oficializa statutul de “colonie” cu regim de “jungla” al tarii noastre!

Trebuie sa aparam dreptul fundamental la sanatate al fiecarui roman prin orice mijloace ! Si vom solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea CCR !

Inteleg ca PSD si UDMR se lupta acum prin motiunea de cenzura pentru cei aproximativ 2000 de primari ai lor ( cei mai multi oameni capabili si seriosi care se aleg insa si intr-un tur si in doua tururi) ! E timpul insa sa folosim motiunea de cenzura pentru 20 de milioane de romani!”