Majoritatea PSD-ALDE a încercat să ia ochii românilor cu creșteri de salarii și majorări de ajutoare sociale, pentru a putea „umbla” liniștiți la justiție. Și la propriu și la figurat, strategia a fost una falimentară pentru PSD.

Nu doar că au obținut un scor rușinos în alegerile europarlamentare, dar au și reușit performanța să golească vistieria statului.

Liberalul Tănase Stamule susține că are informații potrivit cărora ministerele nu mai au bani nici pentru cele mai elementare cheltuieli, precum benzina sau hârtia igienică:

„Zilele astea se petrece o tragedie în guvernul României !!!

Pur și simplu ministerele nu mai au bani. Îmi povestea o prietenă de la ANAF cu oamenii de acolo nu mai au nici bani de benzină. La ministerul educației au început să tăie de peste tot iar la transporturi nu știu cum să facă SF-uri că să amâne de fapt lucrările. Nu mai vorbesc de primarii care au primit o cotă defalcată din impozitul de venit mult mai mică decât era prognozată…

În concluzie, bugetul și implicit țara e pe butuci… Păi bine măi băieti, în loc să dați voi drumul la 2-300 000 de angajați de la stat să meargă în privat unde avem un deficit de vreo 500 000 de mii de angajați, îi țineți pe sinecuri grase…Faceti companii la primării cu mii de inutili care habar nu au pe ce lume trăiesc și acum nu mai știți pe unde să scoateți cămasa…

În mod evident« duamna » Viorica Vasilică și « Orlando Magic » au dus țara în pom…

L.E. Îmi scrie un prieten din Ministerul Economiei că nu au bani nici de hârtie igienică,” susține Tănase Stamule, pe pagina sa de Facebook.