Investițiile s-au concentrat, în special, în centrul Spa al hotelului Brădet din Sovata, care a devenit Danubius Health Spa Resort de patru stele. Cât despre planurile de viitor, sunt vizate noi investiții care vor consta în renovarea hotelului Făget de două stele și construcția unei piscine exterioare, precum și în amenajarea ștrandului Lacul Ursu.

”Turiștii români petrec trei-patru zile la noi, pe când turiștii străini vin de obicei pentru cel puțin o săptămână la spa”, spune Erik Szoboszlai, director de vânzări la Danubius Health Spa Resort Sovata.

Complexul turistic deținut de Danubius Hotels Group este format din hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata de patru stele, Danubius Health Spa Resort Bradet, tot de patru stele și Hotel Făget de două stele și se află la mai puțin de 200 de metri de Lacul Ursu, singurul lac heliotermal din Europa.

Danubius Hotels Group se află printre cele mai mari lanțuri din Europa Centrală, care oferă servicii balneare, deținând un portofoliu de 56 hoteluri în Ungaria, Marea Britanie, Cehia, Slovacia și Romania. În perioada 2003 – 2014 grupul a investit în Romania 21,4 milioane de euro.