Greșeala majoră pe care o fac românii la salata de boeuf! Cine are interzis la această delicatese a rețetelor de Crăciun

Există o greșeala majoră pe care o fac românii la salata de boeuf, preparat foarte delicios, dacă este gătit cum trebuie.

Greșeala din salata de boeuf

Adevăratele gospodine știu ce nu trebuie să facă atunci când prepară o salată de boeuf plină de savoare. Multe gospodine fac o greșeală când vine vorba despre salata de boeuf. Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf.

Cum se prepară o salată de boeuf perfectă

Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită. După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză.

Greșeala majoră pe care o fac românii la salata de boeuf! Cine are interzis la această delicatese a rețetelor de Crăciun

Cine are interzis la salata de boeuf

Vești proaste pentru unele persoane care așteptau cu nerăbdare să deguste sala de boeuf în perioada sărbătorilor de iarnă. Se pare că acest preparat este destul de periculos pentru persoanele care au colesterol mare.

Legumele fierte nu prezintă nicio problemă, însă maioneza nu este deloc indicată. Astfel, daca sunt persoane care nu se pot abține, pot înlocui maioneza cu altceva. Se pare că un nivel ridicat de LDL, adică colesterol rău, este cea mai mare amenințare pentru inimă. Colesterolul rău poate bloca arterele și poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

În ceea ce priveste numarul, o valoare mai mică a colesterolului tinde să fie mai bună. Totuși, obiectivul principal depinde de riscul bolilor de inimă, care este diferit la fiecare persoană. Colesterolul este asimilat diferit de fiecare individ în parte, însă există anumite numere care pot ajuta în ceea ce privește nivelul mediu de colesterol.

Valorile normale ale colesterolului LDL :
Sub 130mg/dL pentru majoritatea persoanelor

Sub 100 daca prezentati risc de a dezvolta o boala de inima

Sub 70 daca riscul de a dezvolta o boala de inima este foarte ridicat

Colesterolul total poate oferi o idee cu privire la riscurile unui atac de cord, dar fără un control medical în detaliu nu se poate afla ceva sigur.

Greșeala majoră pe care o fac românii la salata de boeuf! Cine are interzis la această delicatese a rețetelor de Crăciun