"Nu am făcut nicio modificare cu privire la necesarul nostru de spaţii de birouri la Frankfurt ca urmare a rezultatelor Referendumului. Aşa cum i-am informat şi pe angajaţii noştrii, nu există nicio modificare imediată asupra afacerilor noastre", a informat Goldman Sachs într-un comunicat de presă. 

Similar, rivala Morgan Stanley a dezminţit şi ea zvonurile potrivit cărora îşi va muta operaţiunile în capitala financiară a Germaniei imediat ce Guvernul britanic va invoca Articolul 50, primul pas oficial în ieşirea Marii Britanii din UE. "Morgan Stanley nu are spaţii de birouri pre-închiriate la Frankfurt", a declarat un purtător de cuvânt. 

Goldman Sachs a fost unul din sponsorii campaniei 'Remain', care a susţinut rămânerea Marii Britanii în UE. Vineri, imediat după anunţarea referendumului din Marea Britanie, directorul Goldman, Lloyd Blankfein a anunţat că banca americană şi-a făcut planuri pentru ambele rezultate ale referendumului cu mai multe luni înainte de vot. 

AGERPRES

e de reciclare timp de doi ani consecutiv li se va suspenda autorizaţia de funcţionare. 

"A treia modificare (…) este că vrem să creăm cadrul legal pentru aplicarea unui sistem real de garanţie-returnare a ambalajelor care vor fi reciclate, asta urmează să se facă în termen de 60 de zile de la apariţia ordonanţei. Înseamnă că acest sistem de garanţie-returnare presupune ca producătorii să-şi declare ambalajele reutilizabile, iar comercianţii să accepte să primească de la populaţie ambalajele rezultate din produsele consumate şi care mai apoi vor intra în circuitul de refolosire şi reciclare", a precizat ministrul Mediului. 

AGERPRES