Compania Gindi Rom, parte din grupul israelian Gindi Group, îşi face intrarea pe piaţa din România şi anunţă că va investi într-un complex rezidenţial în sectorul 3 din Capitală.

Primul proiect al companiei pe piaţa romanească va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafaţă de 5.300 metri patrţi şi va cuprinde 4 cladiri, cu un număr total de 324 de apartamente, potrivit declaraţiei lui Kfir Gindi, director al Gindi Rom.

“Suntem convinşi că încă este o piaţă bună în România, cu condiţia de a veni cu o ofertă corectă şi relevantă. Oamenii au în continuare nevoie de case, iar noi suntem aici pentru a le furniza cea mai bună soluţie. In plus, consider ca orice moment de criză economică reprezintă şi o oportunitate pentru investiţii”, a mai declarat Kfir Gindi.

Pe langa proiectul pe care vizează să îl dezvolte pe piaţa bucureşteană, Gindi Rom negociază şi achiziţionarea unui teren în Braşov. „Suntem în discuţii pentru achiziţionarea unui teren de 16.000 de metri pătraţi in Brasov, pe care intenţionăm să dezvoltam un ansamblu rezidenţial”, a mai precizat Kfir Gindi.

Gindi Group a fost înfiinţat în 1970 şi este unul dintre prinicpalii jucători de pe piaţa imobiliară din Israel. Până în acest moment, compania a vândut şi livrat peste 25.000 de apartamente în Israel şi Europa. “ În acest moment dezvoltăm în Budapesta 5 proiecte rezidenţiale, cu mii de apartamente”, a mai spus oficialul companiei.

În 2008, Gindi Group a înregistrat venituri din vânzări din apartamente şi terenuri de 33,26 milioane euro şi un profit operaţional de 15,95 milioane euro.