„Bună seara, simpaticilor! Sunt Gina Pistol și este prima dată când fac asta, acasă funcționează în fiecare seară, dar este prima dată când sunt aici, dacă era a doua oară, puteați să-mi spuneți regina Pistol. (…) Spun asta și pentru că oamenii nu mă mai recunosc dacă nu am Smiley pe față”, a început Gina, după care a trecut la Mihai.

„Mihai, idolul femeilor… femeilor trecute de 60 de ani. Te simt emoționat. Am citit pe Instagram că ajută foarte mult dacă ne imaginăm că suntem dezbrăcați. (…) O să te las imaediat, bănuiesc că ești obișnuit cu asta. Hai să cădem de acord că părinții tăi au făcut cu un copil prea mult. Și încheiem aici”, i-a spus Gina juratului de la iUmor.

A lăsat-o mască pe Delia

„Delia – apreciez puțină feminitate în grupul vostru și asta fără să mai adaug aportul lui Mihai. Vreau să îți spun că eram fană declarată Andra, dar de când am văzut cum te îmbraci și te machiezi, îmi place și mai mult Andra”, i-a spus Gina Pistol Deliei.

Nici Cheloo nu a scăpat de ironiile blondinei.

„Dacă tot vorbim de muzică să vorbim puțin cu Cheloo? Am glumit, oricum tu nu ai nicio legătură cu muzica”, a încheiat ea.