Ilie Năstase pare că nu se dă înapoi de la nimic atunci când vine vorba de viața personală. În vârstă de 72 de ani, fostul tenismen are o viața deloc de trecut cu vederea.Căsătorit până acum de patru ori, Năstase a luat decizia de a-și mai încerca încă o dată norocul. Motiv pentru care, de câteva zile, este din, din nou, un bărbat însurat!

Cea care a anunțat fericitul eveniment este nimeni alta decât actuala sa iubita, Ioana Simion. Aceasta a publicat pe pagina sa de socializare prima imagine în calitate de soție a fostului tenismen. Mai mult chiar, Ioana Simion a ținut să-și schimbe numele numele de profil în Năstase.

Ioana și Ilie Năstase au avut ieri, 25 aprilie, cununia civilă, urmând ca nunta să aibă loc în august, după ce ieșim din postul Sfintei Mării, pe plajă, la Mamaia.

Pentru evenimentul de la starea civilă, Ioana a ales să poarte un pantalon evazat alb, o bluză în ton și un buchet de trandafiri în aceeași nuanță.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp. Ilie Năstase a renunțat la relația cu Brigitte pentru a putea fi cu Ioana.

Pe lângă Brigitte, Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Amalia Năstase, Alexandra King și Dominique Grazia.