Potrivit ultimelor informații, George Mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din Capitală. Deși a scăpat nevătămat în urma incidentului, pagubele sunt destul de mari.

Totodată, agenții de poliție susțin că actorul ar fi fost beat atunci când a condus mașina. Incidentul s-a produs după ora 21.00, atunci când George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, în vârstă de 72 de ani, circula pe una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală.

În timp ce conducea, mașina acestuia a lovit violent o altă mașină din fața sa, precizează Brigada Rutieră.

Inspectorul Claudiu Costea de la Brigada Poliției Rutiere susține că actorul a intrat într-un refugiu de tramvai, proitectând o mașină parcată. În ceea ce privește alcoolemia acestuia, sursa citată precizează că după testul cu etilotestul s-a stabilit o alcolemie de peste 1.00 la mie.

Cum s-a produs accidentul rutier

„A pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat într-un refugiu de tramvai şi de acolo a fost proiectat într-o maşină parcată. A fost testat cu etilotestul şi i s-a stabilit o alcoolemie de 1.05 la mie”, a spus acesta.

După incident, George Mihaiță a fost dus la IML, unde i s-au recoltat probe de sânge, pentru că există bănuiala că alcoolemia ar putea fi mai mare, poate chiar dublă, însă chiar și așa, actorul tot s-a ales cu dosar penal.

Amintim faptul că George Mihăiță a fost distribuit în zeci de filme și seriale, lucru pentru care a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Actorul a fost contactat de Ştirile PRO TV pentru a oferi o serie de declarații în acest sens, însă nu a vrut să ofere niciun fel de informație.

De menționat este faptul că, pentru acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului, actorul George Mihăiță riscă până la cinci ani de închisoare, sau cel puţin o amendă penală.