George Burcea nu a mai putut rezista din cauza reproșurilor care vin pe bandă rulantă, așa că a reacționat vulcanic într-o postare care conține poze cu fetițele sale. Una dintre cea care îl urmărește i-a reproșat că se laudă cu fetițele sale în timp ce doar Andreea se ocupă exclusiv de ele.

„E ușor si frumos așa …….una e S-o crești zi de zi si alta e sa o vizitezi 1/2 ori pe săptămâna câteva ore ……”, „Ai făcut copii ți-ai luat bagajul si ai plecat… ai fugit de responsabilități”, „E foarte simplu așa ….”, au spus alții în secția de comentarii de la ultima sa postare.

Nu este prima reacție de acest fel

„Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca, de exemplu, un vis american să devină doar o făcătură ordinară, o şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorinţa pură sau alte sentimente care au o legătură cu sufletul omului. (…) Nimeni nu va părăsi cuibul, dacă acolo-i bine…“, a transmis George Burcea referitor la Andreea Bălan.