Din 18 iunie, Generali Asigurari va implementa o noua varianta a asigurarii auto CASCO, care contine modificari semnificative, atat ca structura, cat si ca tarif. Primele de asigurare ale noului produs, calculate in functie de sofer, vor incuraja conducatorii auto prudenti si responsabili. Potrivit unui comunicat Generali, reduceri substantiale de prima sunt prevazute in noul tarif si pentru anumite marci si tipuri de autoturisme.

Polita CASCO se va emite cu o fransiza minima in sarcina asiguratului. “Cu toate acestea, reducerile de prima generate de noul tarif se vor dovedi substantiale, in concordanta directa cu nivelul fransizei. Practic, diferenta de prima generata de tarif in favoarea asiguratului va acoperi valoarea fransizei in cazul inregistrarii unei singure daune pe parcursul anului de asigurare” se arata intr-un comunict de presa al companiei.

 

Plata despagubirii in baza asigurarii CASCO-Generali se va face fara aplicarea fransizei in cazurile in care dauna se datoreaza in exclusivitate unor terte persoane. De asemenea, la determinarea clasei de bonus-malus pentru reannoirea politei in cauza nu se vor lua in considerare daunele de acest fel. Noul produs al Generali va oferi posibilitatea includerii – prin plata unor prime suplimentare – a unor clauze speciale precum: asistenta rutiera extinsa, autoturism la schimb, apa la motor, pierderea / furtul cheilor, accidente persoane transportate.

Activitatile de ofertare, emitere si gestiune a politelor CASCO auto se pot face si prin intermediul sistemului informatic “on-line”.

Sursa: Capital 06 Iunie 2007