Compania Generali Asigurari a lansat asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM-uri), destinata intreprinderilor care isi desfasoara activitatea in productia de bunuri materiale, comert si servicii, informeaza un comunicat al companiei.

“Noi deja practicam acoperirea riscurilor pentru IMM-uri, dar am dorit sa le reunim pe toate sub “umbrela” unei polite complexe pentru intreprinderile mici si mijlocii. Ne-am gandit ca o astfel de polita ar trebui sa constituie o prioritate pentru patronii care conduc un IMM”, a declarat Tudor Moldovan, directorul general al companiei.

Produsul este destinat acoperirii daunelor materiale care pot fi suferite de bunuri alea intreprinderilor mici si mijlocii precum cladiri sau ansamblul de cladiri si constructii anexe, cote-parti din imobile si instalatii fixe, dar si de continutul acestora, cum ar fi utilaje, echipamente, mobilier, obiecte de inventar si stocuri de marfa. Asigurarea de daune materiale pentru intreprinderile mici si mijlocii acopera riscuri precum cele de incendiu, explozie, calamitati naturale, evenimente socio-politice, dar si furt si talharie asupra bunurilor asigurate.

Generali Asigurari este parte a grupului international de asigurari Generali, si detine 76 de agentii si puncte de lucru in Romania.

Sursa: Capital 19 Martie 2007