GECAD NET, companie membră a Grupului GECAD, a încheiat un parteneriat cu SonicWall, firmă specializată în proiectarea, dezvoltarea şi producţia de soluţii complexe de securitate IT pentru reţele, email, acces de la distanţă şi protecţie continuă.

Soluţiile SonicWall sunt utilizate la nivel mondial atât de companii mici cât şi de firme medii, corporaţii cu largă răspândire geografică din diverse domenii de activitate dar şi de către instituţii guvernamentale, educaţionale şi de sănătate.

Cotată pe Nasdaq, compania americană SonicWall a raportat în anul fiscal 2007 venituri de 199,2 milioane USD şi un profit de 28,6 milioane USD.

GECAD NET a terminat anul 2007 cu venituri de 5,5 milioane de euro, dintre care aproape 20% au fost asigurate de divizia de securitate IT. Compania este distribuitor unic în România pentru Trend Micro, partener Kaspersky şi IBM/ISS.

GECAD NET este şi dezvoltatorul soluţiei de securitate IT Sentinet care asigură monitorizarea infrastructurii IT a companiilor-client, inventarierea hardware şi software, alertarea departamentului IT în situaţiile în care un anumit incident poate pune în pericol securitatea firmei. Sentinet emite şi rapoarte pentru management, în funcţie de diferiţi parametri.

Compania este Gold Certified Partner al Microsoft România şi dispune de competenţele Information Worker şi Security Solutions.


Data: 21 aprilie 2008

Sursa: GECAD NET