O prezentatoare BBC a comis o gafă imensă

Gafă imensă în televiziune! O prezentatoare de știri de la BBC a fost surprinsă în timp ce arăta degetul mijlociu la începutul jurnalului de știri. În ciuda faptului că și-a cerut scuze, mai mulți telespectatori au fost de-a dreptul furioși.

Este vorba despre Maryam Moshiri, una dintre principalele prezentatoare ale BBC News. Aceasta a fost văzută miercuri, la începutul buletinului de știri de la prânz, cu degetul mijlociu și sprâncenele ridicate. Totul s-a întâmplat în câteva secunde, după ce s-a încheiat numărătoarea inversă recunoscută a programului.

Aceasta a coborât imediat mâna, înainte de a începe să citească titlurile despre înfățișarea lui Boris Johnson în cadrul anchetei COVID-19.

Prezentatoarea BBC și-a cerut imediat scuze

De asemenea, aceasta și-a cerut scuze joi dimineață pe platforma X. Prezentatoarea a susținut că a glumit cu echipa, prefăcându-se că număra invers cu ajutorul degetelor.

„Salut tuturor, ieri, chiar înainte de ora de vârf, am glumit puțin cu echipa din galerie. Mă prefăceam că număr invers în timp ce regizorul mă număra de la 10-0.. inclusiv cu degetele pentru a arăta numărul. Deci, de la 10 degete până la 1.

Când am ajuns la 1, am întors degetul în glumă și nu mi-am dat seama că acest lucru va fi filmat. A fost o glumă privată cu echipa și îmi pare foarte rău că a ieșit în direct! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu am vrut să arăt cu degetul către telespectatori sau o persoană. A fost o glumă prostească, destinată unui număr mic de prieteni de-ai mei”, a scris aceasta pe platforma X.

Unele persoane s-au simțit jignite. Acestea sub tweet-ul lui Moshiri că nu a fost un gest profesionist și au cerut retragerea finanțării pentru BBC. O altă persoană a scris, în mod ironic, că este singura dată când vizualizarea a fost plăcută.

Secvenţa a fost preluată pe reţele de socializare

Secvenţa a fost preluată pe reţele de socializare şi a devenit virală. Totodată, a fost văzută de câteva mii de ori în doar câteva ore. BBC nu a comentat gestul prezentatoarei. Secvența poate fi vizualizată aici.