Viorica Dăncilă a declarat în cadrul ședinței de Guvern de astăzi că, practic, nu a realizat nimic în ceea ce privește revitalizarea turismului. Premierul face gafe imense chiar și atunci când citește de pe foaie.

„Am revitalizat turismul prin reducerea TVA de la 5% la 5%”, a declarat Dăncilă.

Premierul demis a susținut că PSD nu se lasă și că vor continua să lupte.

„…imi doresc ca aceste investiții să nu se oprească…vom lupta în continuare ca nimeni să nu fie lăsat în urmă în procesul de dezvoltare a României”, a mai spus premierul.

În plus, liderul PSD s-a lăudat cu realizările pe care le-a făcut în perioada guvernării.

„…am susținut capitalul românesc cu impozitul 1% din capitalul de afaceri…Peste 90% din IMM-uri care au beneficiat de această măsură au fost firme românești…am pus agricultura între prioritățile noastre și am susținut puternic acest sector…”, a mai precizat Dăncilă.

De asemenea, Viorica Dăncilă îi compătimește pe cetățeni și intenționează să vină în sprijinul acestora: „…nu putem lăsa oamenii fără ajutor în prag de iarnă…”.

Premierul demis a avut un mesaj și pentru Klaus Iohannis:

”Vă asigur că PSD își va continua lupta și se va opune în fiecare zi acestei coaliții a austerității. Ne vom lupta zi de zi să nu îi lăsăm să ia măsuri împotriva românilor.

Este datoria noastră să limităm efectele devastatoare ale haosului în care Klaus Iohannis a aruncat România. Au

Îmi doresc ca această perioadă de instabilitate să se încheie cât mai repede, tocmai de aceea îi solicit președintelui să își îndeplinească atribuțiile și să desemneze cât mai rapid un premier, care să formeze un nou guvern.”, a spus Viorica Dăncilă.