Nicușor Dan, candidatul independent susținut pentru Primăria Generală de alianța dreptei, formată din PNL și USR PLUS, a lansat joi o provocare pentru principala sa adversară, Gabriela Firea.

Dan o invită pe Firea să meargă împreună prin București, pentru a asculta ce au oamenii de spus.

”Bucureștenii au foarte multe să ne spună”

”Am fost în mijlocul bucureștenilor, la Piața Unirii, în cel mai aglomerat punct al orașului, și i-am îndemnat pe oamenii cu care am vorbit să vină la vot. Vă spun tuturor același lucru: voi sunteți schimbarea, trebuie să votați pe 27 septembrie.

Lansez cu acest prilej o nouă provocare Gabrielei Firea: să mergem împreună în București, în locurile aglomerate, să împărțim flyere, să ne facem cunoscute soluțiile pentru acest oraș și să-i ascultăm pe oameni.

Au foarte multe să ne spună.”, a scris Nicușor Dan joi pe Facebook.

Tot joi, Nicușor Dan a anunțat că platforma bucureștiumilit.ro se bucură de un succes considerabil în rândul locuitorilor Capitalei, la doar o zi de la lansare.

”O dovadă a implicării civice a bucureștenilor”

”La doar 24 de ore de la lansare, platforma BucureștiUmilit.ro – https://bucurestiumilit.ro/- înregistrează deja peste 5.000 de probleme semnalate de locuitorii Capitalei.

Sunt peste 5.000 de umilințe zilnice pentru bucureștenii din toate cartierele, care se confruntă zilnic cu străzi găurite, gunoaie neridicate, lipsa apei calde, trafic infernal, noxe și mirosuri pestilențiale, clădiri părăginite și cu multe alte probleme.

Reacția publică la demersul nostru e o dovadă a implicării civice a bucureștenilor, dar și un masiv vot de blam pentru Primăria Capitalei, condusă de prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea. Aceasta e realitatea, nu cea prezentată în reclamele de milioane de euro ale primăriei.

Aceste umilințe trebuie să înceteze, iar pentru aceasta votul vostru e foarte important.

Toți cei care sunteți umiliți de nepăsarea administrației Firea – PSD, de incompetența și disprețul PSD București, veniți la vot pe 27 septembrie și votați pentru Noul București!”, a mai scris Dan pe Facebook.