Furnizorul de tichete de masă, cadou, de vacanţă, de creşă şi sociale ocupă din 15 aprilie o suprafaţă de 2.700 mp din clădirea G a complexului din apropierea staţiei de metrou Pipera. Mutarea Sodexo a crescut gradul de ocupare al clădirii la 98%.

Clădirea G are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 16.000 mp, desfaşurată pe parter plus cinci etaje şi găzduieşte companii precum UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS), Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Kraft Foods România, Garanti Bank sau Ringier.

„Novo Park s-a poziţionat încă de la inaugurare, din anul 2005, ca un parc de afaceri ocupat exclusiv de chiriaşi ancoră, iar relocarea Sodexo, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa tichetelor valorice, confirmă din nou acest lucru”, a declarat Liviu Tudor, proprietarul proiectului Novo Park.

Liviu Tudor a dezvoltat în România, prin intermediul Genesis Development, parcurile de afaceri West Gate Militari şi Novo Park Pipera – care totalizează o suprafaţă închiriabili de peste 145.000 mp. La acestea se adaugă complexul rezidenţial West Gate Studios destinat închirierii şi producătorul de materiale de construcţii Prefabricate Vest.