Stabilizatorul optic de imagine, unghiul larg şi zoom-ul de 3,8x transformă camera Canon Digital IXUS 860 IS într-un gadget perfect pentru amatorii de peisaje sau poze de grup.

În luna cadourilor şi a vacanţelor, Canon aduce în România o cameră foto potrivită în ambele situaţii: Digital IXUS 860 IS. Destinată fotografilor preocupaţi de stil, camera este dotată cu un obiectiv de 28 mm (echivalent a 35 mm), cu zoom de 3,8x şi unghi larg. Are un senzor de 8 megapixeli şi încorporează un stabilizator optic de imagine. Dacă adăugăm forma compactă şi preţul de 1.250 de lei, camera are toate atuurile pentru a atrage atenţia cumpărătorilor.

Stabilizatorul optic de imagine este nelipsit şi contracarează efectul de tremur al camerei, iar lentilele includ şi tehnologia Canon de lentile asferice (UA) pentru maximum de claritate şi precizie. Camera cuprinde o gamă de caracteristici ISO care, împreună cu stabilizatorul optic de imagine, elimină virtual riscul efectului de blur asupra imaginii.

Designul camerei este unul foarte modern, combinând liniile simple argintii cu elemente îndrăzneţe de culoare neagră. Curba interioară a părţii superioare a aparatului permite o manevrare confortabilă şi acces uşor la noul grup de butoane de control. În plus, pozele pot fi vizualizate cu mare uşurinţă pe ecranul LCD de trei inci, care dispune de o rezoluţie de 230.000 de pixeli, de o reproducere îmbunătăţită a culorilor şi de un nou tip de protecţie împotriva loviturilor şi a zgârieturilor.

Procesorul de imagine Digic III dispune de tehnologie de detectare a feţei pentru dobândirea de rezultate semnificativ mai bune la fotografiile cu oameni, detectând până la nouă feţe într-un cadru şi optimizând focusul, expunerea şi setările bliţului.