„Făcând tămâie” de Tran Tuan Viet

„În țările budiste, cum ar fi Vietnam, tămâia este o parte de neînlocuit a festivalurilor tradiționale și a ceremoniilor religioase”.

„Sardine în soare” de Giacomo Marchione

 

„Sardinele provin dintr-un zid de corali din apele de cobalt la doar câțiva metri de țărmurile insulei Cebu din Filipine. Se deplasează într-un singur nor care se răsucește, se întoarce, se micsorează, se extinde și se înfășoară în jurul oricărui obiect care se află în calea lui.”.

„Lucrătorii câmpului de sare” de Matty Karp

„Sunt femei care lucrează într-un câmp de sare din Vietnam, am modificat imaginea în alb și negru și am făcut ca fundalul negru să scoată în evidență femeile”.

„Piața umbrelă” de Thanh Tran

 

„Când m-am dus să fac fotografii unui apartament, am văzut o femeie prin umbrele din piață”.

„Ursul și somonul” de Roie Galitz

 

„Acest urs brun a capturat cu succes un somon în Lacul Kuril. Nu există un urs mai fericit decât un urs cu un somon proaspăt în gură! Urșii de la Lacul Kuril se află într-o stare de hiperfagie, adică sunt mereu înfometați. Ei trebuie să ia în greutate înainte de hibernarea de iarnă și pentru realizarea acestui lucru trebuie să prindă cel puțin 40 de pești pe zi.”.

”Barcagiul” de Debashis Mukherjee

„Un barcagiu se bucură de libertatea de a citi un ziar pe barca lui.”

 
 

„Afecțiune” de Thomas Chadwick

„Aceasta este fotografia mea preferată pe care am făcut-o în toți anii în care am urmărit o colonie puțin cunoscută.”

”Ardeiul iute” de Azim Khan Ronnie

„Numeroși muncitori înconjurați de ardei iuți în districtul Bogra din nordul Bangladeshului.”

 

„Rinocerul din Chitwan” de Tanya Sharapova

„Există aproximativ 600 de rinoceri în Parcul Național Chitwan. A fost o pură aventură de a urmări rinocerii sălbatici în habitatul lor natural. Culoarea roșie a ierbii vine din imaginația mea „

”Vârful eclipsei” de Jason Hatfield

 

„Verde” de Gareth Bragdon

„După o zi lungă” de Geoffrey Giller

 

„NYC” by Tatiana Borodina

„Această fotografie a fost făcută în timpul sărbătorii de Anul Nou din New York City. În ciuda ploii, există o atmosferă festivă în cadru. Picăturile de ploaie seamănă cu bilele de Crăciun. „

„Feliz Navidad” de Alexey Kharitonov

„Rar” de Sara Jacoby

”O fetiță mică și ”Gigi” a ei, mult prea familiare cu spitalele și birourile doctorilor, așa cum nu ar trebui să fie un copil!”