Dacă până nu demult, Daciana Sârbu era considerată cea mai frumoasă și sexy româncă din Parlamentul European, acum lucrurile par să se fi schimbat puțin. Gabriela Zoană de la PSD ocupă locul 7 în topul prezentat de CanCan. O grecoaică, fostă prezentatoare tv, Eva Kaili ocupă prima poziție.

Miriam Dali din Malta este ocupanta locul 2, în timp ce Daniela Aiuto din Italia completează podiumul. Monica Benova din Slovacia, Barbara Kapel din Austria și Laura Ferrera din Italia se află pe pozițiile 4, 5 și 6. Urmează apoi româncă Gabriela Zoană, Marijana Petir din Croația, Dita Charanzova din Cehia și Frederique Ries din Belgia.

Gabriela Zoană are 39 de ani și a ajuns în Parlamentul European în luna februarie, după ce Viorica Dăncilă s-a retras pentru a deveni premier. În trecut, aceasta a fost director general adjunct la Oficiul Național al Registrului Comerțului. A terminat Facultatea de Drept, Universitatea ”Nicolae Titulescu”, București și Facultatea de Relații Economice Internaționale, la ASE București. De asemenea este doctor în Drept, după teza pe care a prezentat-o la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, unde acum rectorul și prorectorul au fost obligați să demisioneze după un scandal legat de plagiate.