Şcoala Little London a fost înfiinţată în 2007 de Diana şi Florin Segărceanu, iar anul trecut aceasta a fost mutată în cadrul cartierului Quartz, parte din complexul Greenfield din pădurea Băneasa. Până acum, proprietarul şcolii era chiriaş în imobilul de două etaje, în amenajarea căruia a investit 300.000 euro. Fostul tenismen a decis să achiziţioneze imobilul, a cărui suprafaţă desfăşurată este de 919 mp, plus un lot de teren de 693 mp adiacent construcţiei, de la proprietarul acesteia, compania Impact.
„Imobilul a fost achiziţionat de chiriaş. Se pare că afacerea îi merge bine şi intenţionează să o extindă. Vin din urmă alţi copii şi are nevoie de spaţiu mai mare“, a declarat pentru Capital Dan Ioan Popp, preşedintele companiei Impact.

Acum şcoala privată dispune de 15 săli de clasă, laboratoare, bibliotecă, media center, spaţii de recreaţie, sală de mese,  sală de sport acoperită şi cabinet medical. Little London percepe un tarif anual de 6.400 de euro, plătibil în zece rate.
Preţul de tranzacţionare pentru construcţia la roşu a fost de 1.088 euro/mp construit, iar preţul net de vânzare al terenului (reglementat urbanistic) a fost  de 343 euro/mp.
Fostul jucător de tenis a mai cochetat cu investiţiile imobiliare şi în trecut. În 2006 a început construcţia unui bloc de locuinţe cu şapte etaje pe strada Mihai Eminescu din centrul Bucureştiului, investiţie estimată la circa 2 mil. euro.