Consiliul de Supraveghere al S.C. Fondul Proprietatea S.A. organizeaza, in data de 25 septembrie 2007, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) si Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA), informeaza un comunicat remis redactiei. Dreptul de a participa si vota in cadrul AGOA si AGEA apartine tuturor actionarilor inregistrati in registrul actionarilor Societatii. 

Persoanele care au calitatea de actionar pot exercita dreptul de a participa la AGOA si AGEA, precum si dreptul de vot in baza unei procuri speciale, cu exceptia administratorilor si a functionarilor Societatii. In cazul in care una sau mai multe actiuni sunt proprietatea mai multor persoane, acestea sunt obligate sa desemneze un reprezentant comun pentru exercitarea drepturilor ce rezulta din actiuni. 

Documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi a AGOA sunt disponibile spre consultarea actionarilor incepand cu data de 17 septembrie, la sediul Fondului Proprietatea din Bucuresti. Data limita pana la care se pot depune candidaturile pentru functia de membru al Consiliului de Supraveghere este 18 septembrie. Documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi a AGEA vor fi puse la dispozitia actionarilor la sediul societatii incepand cu data de 17 septembrie pana la data de 24 septembrie. 

In cazul in care la data de 25 septembrie nu se intruneste cvorumul legal si statutar pentru valida intrunire, AGOA si AGEA sunt convocate pentru data de 26 septembrie in acelasi loc, la aceeasi ora si avand aceeasi ordine de zi.

 

Sursa: Capital