Interviul incendiar dat miercuri de Rareş Bogdan pentru Digi24 se lasă cu urmări! A intervenit chiar preşedintele PNL, Florin Cîţu.

Mesajul ferm transmis de Florin Cîţu

Liderul liberalilor este de părere că dacă Marcel Ciolacu și Rareș Bogdan au probleme personale unul cu celălalt, atunci astfel de lucruri ar trebui discutate în afara coaliţiei, au transmis surse liberale.

În altă ordine de idei, Florin Cîțu a cerut organizarea unei şedinţe online a coaliţiei de guvernare. Subiectele pe care preşedintele PNL vrea să le aducă la masa discuţiilor sunt problemele din energie, pandemia şi dobânzile mari de la împrumuturi.

Rareş Bogdan prevesteşte finalul coaliţiei de guvernare?!

Reamintim că Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL, l-a criticat, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmând că acesta “a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”, atunci când a venit vorba despre certificatul verde.

Mai mult, dacă această coaliţie de guvernare este menită să continue, PSD va trebui să înveţe să respecte PNL, pentru că nu se poate ca cineva să fie şmecher şi altcineva să plătească costurile guvernării.

Rareş Bogdan a lăsat de înţeles că parteneriatul PNL – PSD se impune a fi evaluat peste un an de zile, dacă reformele promise nu vor avea loc.

“Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic și guvernarea va bălti, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o altă formulă pentru că înseamnă că această formulă a fost făcută complet aiurea. Eu sper să nu avem această situație”, a afirmat Rareş Bogdan la Digi24.

Replica lui Marcel Ciolacu pentru Rareş Bogdan

Replica preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit imediat. Într-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare, liderul PSD a cerut o şedinţă de urgenţă a coaliţiei pentru rezolvarea acestei situaţii.

“Am înţeles că Rareş Bogdan a pus batistuţa pe globul de cristal şi a văzut că se va rupe coaliţia peste un an. Hai să îi curmăm suferinţa!

Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei, pentru că PSD nu răspunde de trecut şi a venit la guvernare să construiască pentru oameni”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.