Șoc total pe scena politică autohtonă. Florin Călinescu s-a decis să rupă tăcerea și a făcut afirmații uluitoare. Actorul spune că a fost ofertat de către cei de la PSD pentru a intra în politică, dar i-a refuzat pe social democrați. Dezvăluirea bombă a fost făcută în direct la TVR. Călinescu urma să fie candidatul pe care PSD să îl susțină în cursa pentru prezidențiale

Întrebat dacă a fost ofertat de PSD, Florin Călinescu a răspuns. ”Da, tot timpul. Eu am oferte…PSD-ul mi-a propus! Treaba mea când au făcut-o! Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii.”, a dezvăluit Călinescu.

Dar asta nu e tot. Florin Călinescu i-a atacat și pe cei de la USR, supărat de faptul că fondatorul formațiunii, Nicușor Dan, a fost mazilit. ”E ceva ce am spus și-l repet: nu pot să înțeleg un partid care-și halește creatorul”, a spus Călinescu.

Actorul nu s-a oprit aici. A dezvăluit o discuție avută cu Dacian Cioloș, liderul PLUS, pe care l-a făcut praf. ”E nepoliticos. A fost total nepoliticos cu mine. Te întâlnești cu el de două trei ori, îl asculți, spui ce mișto e și apoi nu-i mai spus nimic.”, a spus Călinescu.

Fosta vedetă ProTV a continuat seria ironiilor la adresa celor de la USR-PLUS. ”Eram mai bun decât Barna și decât Cioloș, am o față mai mișto de lider.” a mai afirmat el.

Florin Călinescu s-a înscris recent în Partidul Verde.