Floricica Dansatoarea și-a surprins fanii din online. Dacă până acum oamenii erau obișnuiți cu provocările de pe TikTok ori cu videoclipurile amuzante, de această dată, Floricica Dansatoarea a surprins la capitolul look.

Se pare că s-a lăsat cu toată încrederea pe mâinile unui hairstylist și make-up artist, iar rezultatul este pe măsură.

Dacă nu ne credeți pe noi, imaginea de mai jos este „dovada” că a trecut printr-o schimbare radicală.

Pe TikTok, acolo unde este foarte activă, Floricica Dansatoarea a postat un videoclip în care se poate observa că a trecut printr-o schimbare radicală, atât în ceea ce privește părul, dar și machiajul.

A fost la hairstylist

Floricica Dansatoarea nu a ezitat să sublinieze că ea nu face parte din categoria femeilor care apelează pe anumite proceduri pentru a arăta bine, ci doar cu ajutorul hairstylist-ului și al make-up artistului.

@floricica_dansatoarea_1♬ sunet original – Floricica Dansatoarea Official

„Uitați frumusețe, o femeie naturală. Nu cu silicoane, cu buze, cu botox. Uitați femeia naturală”, a spus Floricica Dansatoarea, într-un videoclip postat pe TikTok.

Nu mică le-a fost mirarea fanilor atunci când au văzut videoclipul postat de Floricica Dansatoarea. Internauții nu au ezitat să lase comentarii, unii dintre ei fiind de părere că noul look i se potrivește mai mult.

În urmă cu o zi, un alt videoclip postat de Floricica Dansatoarea a devenit viral, asta după ce Alin, iubitul Danielei Badea, a fost luat de polițiști, în timpul unui live.

Cei doi se înțeleg de minune și au făcut mereu provocări împreună pe TikTok. Și cum un prieten la nevoie se cunoaște, Floricica Dansatoarea nu a stat pe gânduri și a plecat la secția de poliție după celebrul tiktoker. Ba mai mult, le-a spus fanilor că nu poate să rămână indiferentă la o așa situație.

E prietenă cu Florin Salam

Floricica Dansatoarea şi Florin Salam au o relaţie despre care puțină lume știe. Aceasta a povestit, în urmă cu ceva timp, pe TikTok, într-un dialog cu Betty Salam, cum a fost luată de la orfelinat de mama lui Betty şi crescută ca şi cum ar fi fost copilul ei. Dezvăluirea a fost confirmată de Betty Salam.

Fănica Salam a adus-o în casa ei și a avut grijă de ea. A vrut să îi dea o mână de ajutor și timp de 6 luni Floricica Dansatoarea a locuit în casa celebrului manelist.

„Mama lui Betty mi-a fost prietenă adevărată.(…) M-a luat la ea acasă, avea o mamă foarte bună, ajuta pe toată lumea. M-a luat la ea acasă și am rămas 6 luni, pe urmă am plecat. Nu știa ce să-mi mai facă, îmi făcea toate plăcerile. Mă iubea mai mult pe mine decât pe surorile ei”, a spus Floricica Dansatoarea, pe TikTok.

Mulți dintre internauți au fost surprinși de poveste și nu au crezut-o. Însă, Betty, fiica lui Florin Salam, a intrat și ea în live și a confirmat totul.

„Multă lume nu știe asta, Floricica. Binele se face în liniște”, a spus Betty Salam.