Valentin Dragnea este din nou în atenția presei după ce s-a aflat ce decizie a luat la Turnu-Măgurele. Este vorba despre echipa lui de fotbal, Turiss Turnu-Măgurele, formație ce activează în liga a doua de fotbal.

Potrivit presei, Valentin Dragnea, care este patronul neoficial al echipei, a luat o decizie care ar fi provocat un scandal monstru și ar fi fost legată de concedierea antrenorului principal, Erik Lincar. Soarta tehnicianului a fost decisă după excluderea din lot a lui Cristi Bud. Jurnaliștii de la Kanal D au susținut că Valentin Dragnea jr.  nu a fost de acord cu această măsură și l-a forțat pe Lincar să-l reprimească la antrenamente pe atacant și i-a și impus antrenorului să îl bage în primul 11 la  următorul meci de campionat al lui Turiss cu FC Argeș.

Sursa citată susține că fiul lui Dragnea a fost implicat într-un scandal uriaș cu antrenorul Lincar, iar cel din urmă a fost nevoit să demisioneze, nu înainte de a da un „citat” din Răzvan Lucescu, așa cum a scris gsp.ro! ”Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge”, a spus Erik Lincar, și imediat a fost și înlocuit cu Florin Bratu, cel care a acceptat oferta de la Turiss imediat. ”Nu puteam refuza, voiam să antrenez imediat”.