Inspectorul de la Scotland Yard, Sharon Marman, a declarat că Hans Kristian Rausing, de 49 de ani, se află în prezent sub observaţie medicală şi să inspectorii nu au fost în măsură să-l interogheze. “El a fost arestat pentru presupusa moarte a soţiei sale şi aşteptăm momentul când va putea fi interogat”, a explicat inspectorul.

Poliţia a descoperit trupul neînsufleţit al Evei Rausing la domiciliul londonez al cuplului din cartierul select Belgravia, după ce soţul ei fusese oprit de poliţie când conducea sub influenţa alcoolului maşina, la bordul căreia a fost găsită şi o mică cantitate de droguri.

După obţinerea unui mandat de percheziţie, poliţia a găsit la domiciliu trupul neînsufleţit al soţiei sale. Un examen post mortem s-a dovedit insuficient şi sunt aşteptate rezultatele mai aprofundate ale analizelor.

Familia Rausing, al cărei şef este tatăl lui Hans Kristian, Hans, este a doua cea mai bogată din Marea Britanie cu o avere estimată la 4,3 milliare de lire (5,4 milliarde de euro) în topul Rich List 2012 publicat de Sunday Times.

Sursa: Agerpres