Firefox 3.6,  cea mai nouă versiune a browserului celor la Mozilla, considerat cel mai rapid browser al companiei din totdeauna, este disponibil spre descărcare de pe pagina oficială. 

Firefox  este unul dintre cele mai populare browsere din lume, iar cea mai nouă versiune Firefox 3.6 face din acesta cel mai avansat şi mai rapid browser creat de Mozilla, conform reprezentanţilor companiei.

Firefox 3.6 este mai rapid, mai sigur şi mai stabil decât versiunile anterioare, însă cei de la Mozilla insistă pe viteza acestuia. Inginerii de la Mozilla s-au concentrat în special pe această funcţie şi astfel dacă versiunea Firefox 3.5 deschide o pagina web în 1,188 ms, Firefox 3.6 o deschide în doar 995 ms.

De asemenea, Firefox 3.6 deschide foarte rapid paginile care folosesc JavaScript, însă nu la fel de repede ca browserul celor de la Google, Chrome.

Noul browser inculde  noi tehnologii  precum HTML5, CSS, DOM. În plus, clipurile video pot fi văzute pe tot ecranul.

O altă funcţie este Personas, care permite utilizatorilor să îşi personalizeze browserul, aceştia având de ales din peste 35.000 de teme. Mai multe informaţii aici. Firefox 3.6 poate fi descărcat de aici

SURSA: Mozilla.com