În semifinala din acest sezon s-au calificat 13 concurenți talentați, însă numai cinci glumeți au primit like-uri din partea juraților, ajunâng astfel în marea finală.

Mihai Radu, Radu Ghiurcă, Claudia Amuzica, Roxana Chiperi și Darisian Ștefan Luncanu au fost cei cinci norocoși care au ajuns în marea finală iUmor.

În 2022, ediția finală a fost extrem de lungă, aceasta a început la ora 20:30 și s-a terminat la ora 1:30. După o seară plină de numere de magie, roast și stand-up comedy, telespectatorii români și-au votat concurentul preferat.

Cine a câștigat sezonul 12 iUmor?

După o noapte plină de emoții, Șerban Copoț și Dan Badea au anunțat marele câștigător. Mihai Radu a fost concurentul norocos care a plecat acasă cu 20.000 de euro, lăsând în urma sa o sală plină de râsete și un mesaj emoționant.

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu, relatează evz.ro.

„Toate povestirile pe care o să vi le spun sunt din viața mea”, a spus Mihai Radu, înainte de numărul său în care a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui.

Potriviti spuselor sale, după doar șase luni, cei doi s-au căsătorit și erau pe punctul de a deveni părinți.

Câștigătorul iUmor i-a impresionat pe jurați și pe telespectori cu glumele sale și cu naturalețea sa. La finalul numărului său, jurații l-au aplaudat în picioare.

Menționăm faptul că sezonul 12 iUmor a venit cu o surpriză mare pentru fanii emisiunii TV. La masa juraților a stat și Monica Bîrlădeanu, ce a lucrat cinci ani la PRO TV, principalul concurent al Antenei 1.

Monica Bîrlădeanu a plecat definitiv de la PRO TV

După cinci ani de experiențe minunate, aceasta a decis să facă o schimbare radicală în cariera sa.

„5 ani minunați cu emisiuni, seriale, rating-uri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Protv-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo.

Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergură lui.

(La scenă deschisă, cu capul înclinat): mulțumesc, Protv România, mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare! Love! Pentru mine povestea merge mai departe!” a scris Monica Bîrlădeanu pe contul ei de Instagram la începutul lunii martie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by monica birladeanu (@monicabarladeanu)