Netflix a lansat un nou film fenomen

Netflix adaugă o nouă perlă cinematografică în colecția sa, iar LIFT, o comedie produsă în Statele Unite ale Americii (SUA), s-a dovedit a fi un succes remarcabil.

Lansat pe 12 ianuarie 2024, filmul a strâns deja peste 32,8 milioane de vizualizări într-o săptămână de la încărcarea sa pe platforma de streaming, ajungând pe primul loc în clasamentul popularității.

Din distribuția peliculei fac parte nume sonore precum:

  • Kevin Hart
  • Gugu Mbatha-Raw
  • Vincent D’Onofrio
  • Úrsula Corberó
  • Billy Magnussen
  • Jacob Batalon
  • Jean Reno
  • Sam Worthington

Regizat de F. Gary Gray și scris de Daniel Kunka, LIFT oferă o combinație de acțiune și comedie, având la bază un scenariu plin de tensiune și umor.

netflix
SURSA FOTO: Dreamstime

Povestea din filmul LIFT

Povestea filmului gravitează în jurul lui Cyrus Whitaker, interpretat de Kevin Hart, un hoț profesionist care planifică lovitura vieții sale împreună cu echipa sa de experți.

Obiectivul lor este de a fura 500 de milioane de dolari în aur dintr-un seif situat la 40.000 de metri înălțime, aflat pe un avion.

Intriga se complică atunci când Abby Gladwell, fosta iubită a lui Cyrus și agent Interpol, intră în scenă și fură un NFT, adăugând un element neprevăzut jocului.

Regizorul F. Gary Gray consideră că LIFT are potențialul de a deveni o franciză, întrucât astfel de filme cu tematică de jaf sunt extrem de apreciate de publicul global.

Gray a declarat pentru revista Variety că este un gen îndrăgit, menționând că motivațiile sunt adesea diferite. El a fost foarte mulțumit de motivul pentru care au dorit să creeze acest jaf specific.

LIFT este considerat a avea potențialul de a deveni o franciză cinematografică. Această afirmație a fost exprimată de către regizorul filmului disponibil pe Netflix, în cadrul unui interviu în care a discutat despre importanța acestui aspect pentru producători.

„Este un gen îndrăgit. De multe ori, motivațiile sunt diferite, iar eu am fost foarte mulțumit de motivul pentru care au vrut să iasă și să realize acest jaf anume”, a declarat Gray pentru revista Variety.

LIFT reprezintă un spectacol captivant și imprevizibil, plin de momente de umor și acțiune. Succesul său rapid sugerează că poate deveni unul dintre hiturile anului 2024 pe platforma Netflix.