Vanzarile Ford in Romania au crescut in luna februarie cu 88,28% fata de perioada similara a anului 2006, ajungand la 1.318 unitati vandute, informeaza un comunicat al companiei.  

“Ne-am propus un target de vanzari ambitios in acest an pe care ne vom stradui sa-l atingem in primul rand prin dezvoltarea retelei de distribuitori autorizati. Strategia noastra se bazeaza pe folosirea eficienta a mixului reprezentat de serviciile postvanzare de calitate, profesionismul echipei si strategia de marketing/vanzari adaptata in permanenta dinamicii pietei autohtone”, a declarat Catalin Gavra, director general al Romcar. 

Modelul Fiesta a contribuit in ceea mai mare masura la rezultatele Ford Romania din februarie 2007, fiind urmat de modelul Focus. Autovehiculul comercial Ford Transit a cunoscut o crestere de 124% a vanzarilor in februarie fata de aceeasi perioada a anului precedent, iar van-ul Connect a inregistrat o crestere a vanzarilor de 67%. 

In Europa, vanzarile Ford au crescut in luna februarie cu 6,8% fata de perioada similara a anului trecut, inregistrand 119.000 unitati vandute, ce i-au asigurat o cota de piata de 8.44%.

 

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din 1992 si dispune de o retea de 22 de distribuitori autorizati in intreaga tara.

 

Sursa: Capital 21 Martie 2007