De circa 14 ani, Elena Cârstea locuieşte în Statele Unite, alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fete, Sanda şi Adriana. Vedeta le-a înfiat pe cele două când avea 35 de ani, pentru că nu putea avea copii. Acum, cele două fete au crescut mari şi şi-au ales o carieră mai puţin obişnuită.

Sanda şi Adriana au terminat şcoala militară şi sunt acum militari cu acte-n regulă în Armata SUA. Sanda are 23 de ani, a absolvit şcoala militară în 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane. Adriana a devenit în 2019 militar în Armata Statelor Unite.

“Fata mea este militar cu acte în regulă de astăzi. Sunt tare mândră de ea”, a declarat emoţionată Elena Cârstea, acum în vârstă de 58 de ani, prezentă la ceremonia de înrolare, scrie romaniatv.net.

Elena Cârstea şi-ar fi dorit ca şi surorile ei să se bucure acum de aceste clipe

Cântăreaţa este foarte mândră de fetele ei, însă se gândeşte cu dor la surorile ei, Ofelia şi Sanda, care nu mai sunt printre noi. Ofelia a murit de cancer în 2017, la 48 de ani, iar Sanda a încetat din viaţa la numai 28 de ani.

“Draga mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, scria Elena Cârstea pe pagina ei de socializare, în ziua în care Ofelia şi-ar fi aniversat ziua de naştere.


Te-ar putea interesa și: