Astfel, Termoelectrica si-a expus pe fiecare luna calendaristica nu vreo termocentrala de prin cine stie ce judet, ci poze cu fete dezbracate surprinse dormind sub soarele dogoritor, intinse pe diferite bucati din pamantul patriei. De exemplu, fata lunii ianuarie este intinsa pe un sol arid brazdat totusi de urmele unui tractor. Asta sugereaza o intalnire intre spiritul nonconformist al tinerei fete si responsabilitatea muncitoreasca a tractoristului care a parasit-o, plecand la datorie. Poate ca tractoristul lucra la Termoelectrica, asta ca sa facem legatura cu societatea in cauza.
Dupa ce atentia ne-a fost captata de cele 12 gratii ale Termoelectrica, nu putem sa nu mentionam si harta patriei pe care sunt inscrise (cu stelute) principalele puncte de lucru ale societatii. Si pentru ca lucrurile sa fie clare, sunt date si telefoanele directorului general si directorului general adjunct. Logic, pentru relatii publice!

Vlad Petreanu se intoarce la prima dragoste

Surse bine informate ne-au declarat ca Vlad Petreanu se va intoarce foarte curand cu arme si bagaje la postul Antena 1. Dupa ce a fost in ultima perioada redactor-sef la Jurnalul National (cotidian care apartine aceluiasi trust ca si Antena 1) si dupa ce a reusit sa-i dea ziarului o nota occidentala, Vlad Petreanu va reveni la postul de televiziune. Dar intoarcerea se va face pe o functie importanta: cea de redactor-sef al Departamentului de Stiri.

Servicii surpriza la Poiana Brasov

Daca vreti sa petreceti un week-end in Poiana Brasov, aveti grija la ce hotel va cazati. La Ciucas**, o camera dubla cu mic dejun inclus costa 1.100.000 lei/noapte, pentru aceeasi camera la Alpin*** trebuie sa scoateti din buzunar 2.400.000 lei, iar daca incercati sa dormiti la Soimul**, veti avea surpriza sa vi se spuna: „Nu primim decat cupluri” (contra sumei de 900.000 lei/noapte, fara mic dejun). Ce au in comun aceste trei hoteluri? In toate miroase ca acum zece ani, iar mobilierul si mochetele arata ca si cum n-ar fi fost schimbate niciodata. Cat despre turistii din Poiana, majoritatea sunt elevi de scoala generala sau de liceu, care vin duminica dimineata cu autocarul pentru emisunea prezentata de Hi-Q si transmisa de Antena 1. Asa se explica faptul ca statiunea e plina, insa hotelurile si restaurantele sunt mai mult goale.
O groaza de taxe platite degeaba
Romanii care fac drumul pana in Bulgaria cu masina sunt nevoiti sa plateasca o serie de taxe care mai de care mai ciudate. Astfel, autoritatile romane incaseaza de la fiecare automobil care trece pe la granita de la Giurgiu o taxa ecologica (in valoare de 560.000 lei dus – intors), o taxa de pod (pentru ca fiecare masina va traversa Podul Prieteniei de la Giurgiu) in valoare de 117.000 lei si, in fine, o taxa pentru deparazitare – 65.000 lei. Dar nici vamesii bulgari nu se mai lasa mai prejos. Si ei percep o taxa ecologica in valoare de 25 dolari si taxa de deparazitare de numai doi dolari. Daca la toate acestea se mai adauga si amenda Politiei de care aproape ca nu scapa nici un turist care calca prin Bulgaria, atunci vom vedea ca este mult mai comod si chiar mai ieftin sa faci drumul cu avionul.