Femeia care i-a dăruit doi copii lui Ion Țiriac, fermecătoare la 54 de ani

Ea este femeia care i-a dăruit doi copii lui Ion Țiriac şi este la fel de fermecătoare şi acum, la 54 de ani.

Vorbim despre Sophie Ayad, jurnalista cu care omul de afaceri român a făcut doi copii minunaţi, pe Karim Mihai şi Ioana Natalia.

Recent, Sophie Ayad s-a fotografiat în costum de baie, pe o plajă din Miami. Fosta parteneră de viaţă a lui Ion Țiriac nu-şi trădează deloc vârsta, iar imaginea postată de contul ei de socializare a strâns imediat zeci de aprecieri şi comentarii pozitive.

„Biroul meu este chiar în spate”, a fost textul ataşat de Sophie Ayad la imaginea în care apare bronzată şi zâmbitoare, ţinând o nucă de cocos în mână din care probabil savurează o băutură delicioasă.

Comentariilor internauţilor au venit imediat.

„Tu eşti Soarele”, „Cel mai bun loc”, „Bella”, „Superbă” au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de cei care au văzut respectiva fotografie.

Sophie Ayad
Sophie Ayad (SURSA FOTO: Instagram)

Siluetă de vis cu cutii de îngheţată

Cum se menţine în formă? Natura o ajută aici foarte mult, spune ea. Poate mânca orice îşi doreşte şi nu ia în greutate. Are totuşi şi un stil de viaţa mai alert, se mişcă toate ziua, iar asta este de ajutor.

„Mănânc proaspăt și ușor. Sunt unul dintre oamenii norocoși, care pot mânca tot ce își doresc. Termin cutii de înghețată urmărind Netflix noaptea.

Îmi place să mănânc, așa că mulțumesc Domnului că nu am luat în greutate. În plus, mă mișc toată ziua și asta ajută”, spunea jurnalista în urmă cu ceva timp.

Sophie Ayad are numai cuvinte de apreciere la adresa lui Țiriac

Ion Țiriac a fost căsătorit cu fosta jucătoare de handbal Erika Braedt între 1963 și 1965. Miliardarul are copii cu Mikette von Issenberg, mama lui Ion Țiriac Jr., și cu jurnalista egipteană Sophie Ayad, mama lui Karim Mihai și Ioana Natalia.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul locuia în Germania și deținea licențele turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart și Essen.

În acea perioadă, Sophie era jurnalistă la revista Bunte. Povestea lor de dragoste nu a ţinut cont de faptul că ea era cu 31 de ani mai tânără decât fostul jucător de tenis.

Sophie Ayad
Sophie Ayad (SURSA FOTO: Instagram)
Sophie Ayad
Sophie Ayad (SURSA FOTO: Instagram)

Relaţia celor doi a durat până în anul 2003. Sophie Ayad spune că tatăl ei şi omul de afaceri român au fost cele mai influente două persoane din viaţa sa. Îi datorează foarte mult, pe multe planuri, lui Ion Țiriac, a recunoscut ea.

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul tatălui meu și lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Le voi fi pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, spunea Sophie Ayad despre Ion Țiriac în 2019, într-un interviu.