Cazul Caracal a îngrozit toată România. Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, dar și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Acum apar noi date care aruncă în aer cazul. Familia Alexandrei este în stare de șoc.

Au primit o serie de înregistrări de-a dreptul strigătoare la cer. Mai mulți investigatori particulari au aflat că fetele răpite de către rețelele de traficanți au fost scoase in țară cu ajutorul unor vase de pescuit.

Dar asta nu e tot. După scandalul imens izbucnit la Caracal traficanții au schimbat tactica. Au decis să relocheze fetele românce din Italia, conform România TV.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a distribuit materialul cu dialogul despre rețele și despre Alexandra, interpretat de actori, dintre investigator și proxenetul A.D. “Discuția este mult mai amplă și o avem înregistrată audio-video integral. Am postat doar un fragment, pentru a ne asigura că viața fetelor, a investigatorilor mei nu este pusă în pericol”, spune Cumpănaşu.