Facebook taie în carne vie!

Amintim că Erin Elizabeth a fost inclusă în lista celor 12 cei mai mari dezinformatori în mediul online, într-un raport publicat de CCDH.

Raportul CCDH arată că acele 12 persoane sunt responsabile de distribuirea a 65% din tot conținutul anti-vaccinare de pe Facebook. Site-ul acesteia, „Health Nut News” este cunoscut și pentru promovarea „sănătății alternative”.

Cum a reacționat după închiderea contului?

În urma deciziei luate de Facebook, Erin Elizabeth a scris pe pagina sa de Twitter că a fost afectată până și mătușa ei.

„TOATE paginile și grupurile mele de Facebook și chiar pagina mea personală cu milioane de urmăritori. Toate paginile mele de Instagram, inclusiv pagina mea publică. Fără vreo încălcare a regulilor. Totul a dispărut. Chiar și mătușa mea care este asistenta mea. I-au luat pagina!”.

Trebuie menționat că Facebook și-a actualizat în luna februarie politicile cu privire la ceea ce consideră a fi dezinformare legată de vaccinurile anti-COVID. În urma deciziei, platforma de socializare a eliminat contul de Instagram al lui Robert F. Kennedy Jr., unul dintre cei mai vocali activiști anti-vaccin.

Sursă foto: Facebook