ING anunță că  dobânda pentru sumele din conturile ING Economii a crescut de la 0,7% pe an la 1% pe an, începand cu 15.11.2018. Dobânda se aplică pentru sume de până la 1.000.000 lei/cont, iar tot ceea ce depășeste această valoare nu beneficiază de dobândă.

Restul beneficiilor rămân aceleași. Clienții au în continuare 0 costuri și se pot folosi de bani oricând, fără să piardă dobânda acumulată.

 ING a crescut și dobânda la Depozit Bonus. Clienții pot primi cea mai bună dobândă de la ING, de 3% pe an pe o perioadă de 4 luni, dacă deschid un Depozit Bonus cu sumele noi aduse în contul ING Economii. Sume noi economisite înseamnă sumele din ING Economii ce depășesc media economiilor de la ING din ultimele 3 luni. 
Depozitele se pot deschide direct din ING Home’Bank, fără niciun cost. Clienții au 0 comisioane pentru deschiderea sau lichidarea lor și pot folosi banii oricând au nevoie, fără să piardă dobânda acumulată.

Sumele depuse la ING în conturi curente, conturi de economii sau conturi de depozit sunt garantate de Schema de Garantare a Depozitelor din Olanda în limita sumei de 100.000 euro/client.