În studioul EVZ au fost difuzate imagini şi informaţii în exclusivitate și s-au discutat legăturile cu lumea politică și conexiunile scandalului Dide – droguri – DIICOT cu scandalul din vară în care a fost dezvăluit episodul arestării lui Florin Cîţu în SUA pentru conducere sub influenţa alcoolului. Oreste și Dide sunt acuzați de consum, respectiv trafic de droguri.

Curea: Această nenorocire e întreținută sub înaltă protecție

Jurnaliștii Robert Turcescu și Mirel Curea au despicat firul în patru: care sunt cauzele proliferării fără precedent a traficului și consumului de droguri. „Le-aș fi făcut un test antidrog ăstora. Multă lume poate nu înțelege. Drogurile au atins niște zone înalte pe care nu le-ai fi suspectat”, a explicat Mirel Curea. Jurnalistul s-a întrebat dacă nu cumva „Rezistul” Cristian Dide are legătură cu SIE.

Oreste este cercetat pentru consum de droguri

Turcescu: În România se consumă de toate la greu. 80% dintre corporatiști au acasă boschet

„În România se consumă de toate la greu. Cred că 80% dintre corporatiști au acasă boschet. E vorba de destinul multora. Ajung copiii nenorociți”, a punctat moderatorul Robert Turcescu.

Nu îți poți imagina ce e în cabinetele doctorilor. Sunt copii de 14 ani, îi caută doctorii în axilă, în ceafă. acolo se înțeapă. E o nenorocire întreținută de nenorociți, șefii din poliție, din servicii. Toate rețelele astea nu ar putea să funcționeze nici o săptămână fără înaltă protecție. Am avut un general poreclit Heroină. Păziți-vă copiii”, a conchis Mirel Curea.

Ediția completă a emisiunii poate fi vizionată aici: